Effektiv og med gode resultater

" Behagelig massage, til tider hårdt men effektiv og med gode resultater. Problemet med mit højre ben har jeg haft i 3 år nu, og for første gang ser jeg det som realistisk at det kan forsvinde helt. "

Carsten Skov, Projektkoordinator

Professionel, behagelig massage

"Jeg dyrker pole dance, og det er enormt hårdt for kroppen og sætter sig meget i led og muskler, som kan være svære selv at strække ordentligt ud. Derfor var det godt at kunne få løsnet op for nogle specifikke smerter steder i kroppen, som jeg bruger "

Zemma Poder, studerende

Følte mig meget tryg under behandlingen

Jeg har haft fornøjelsen af at blive masseret hos Michael/Roskilde Dydbemassage. Michael er virkelig virkelig dygtig og lytter til dig, når du fortæller, hvor dine største udfordringer er. Jeg følte mig meget tryg under behandlingen og kunne mærke, at Michael har mange års erfaring. Han ved virkelig hvad han laver. Jeg anbefaler dig at tage en tur forbi Roskilde Dybdemassage og forkæle dig selv med en omgang massage.

Charlotte Lotus Sommer, selvstændig

Grundig og fokuseret

Maria Caterina Kjølby, Kok

Forstår virkelig at finde de ømme punkter

" Jeg har fået massage hos Michael nogle gange og han er fantastisk ! Jeg er selv uddannet massør og har derfor prøvet mange massører, men aldrig en som er så kompetent og grundig som ham. Han forstår virkelig at finde de ømme punkter og med hans dybdegående massage får han dem fjernet med moderate og præcise tag. Han er helt klar anbefalelsesværdig da han også er en mand som man fra første behandling føler sig tryg og afslappet med."

Annette Jensen, coach/massør

Ekstraordinær gave med at guide kroppen, kvalitetsoplevelse

" Som yogalærer har jeg haft stor glæde af Michael’s unikke talent som massør flere gange. Han har simpelthen en ekstraordinær gave med at guide kroppen i at åben op og give slip lige præcis de steder, der trænger allermest. Hans intuition for altid at opdage roden af energiblokeringer og så blidt men fast guide dem til forløsning er absolut noget, jeg sjældent har fundet i andre massør. Det er tydeligt at mærke hans mangfoldige uddannelse/kendskab til massagen’s verden. Og så gør det heller ikke noget, at hans væsen er fyldt med ro og en rar og kærlig blidhed. Jeg vil til enhver tid anbefale Michael som massør, og står fuldt inde for den kvalitetsoplevelse, man får som klient hos ham. Tusind tak, Michael. Jeg glæder mig til næste gang !"

                                                                                                                       Susanne Buhler, yogalærer

ROSKILDE DYBDEMASSAGE, Lille Grønnegade 9, 4000 Roskilde, tlf. 61787711, cvr.nr. 34321647 info@roskildedybdemassage.dk
Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk